Mette Østerby den 04-05-2015
    10. klasse i skoleåret 15/16

Alle elever, der har søgt 10. klasse, optages. Der udsendes ikke individuelt optagelsesbrev.
    I uge 21 påbegynder vi elevsamtaler med de kommende elever til 10. klasse. Samtalerne foregår på de skoler, hvor eleverne går nu. Samtalen varer ca 15 minutter og foregår i skoletiden.
    Hvis man går på efterskole, eller er en af få elever på en skole, der skal i 10. klasse, bliver man inviteret (telefonisk) til en samtale her på Sjølundsskolen. Vi forsøger at få alle samtaler afviklet mellem de skriftlige og de mundtlige prøver.

• Søren Fini Christensen den 29-04-2015
    Slides fra forældremødet for nye forældre til kommende 7. klasser er vedhæftet.

Tal Ordentligt!

7a og 7b til gallapremiere!

Nyhed billede
7a og 7b afholdt gallapremiere på de reklamafilm, som de har produceret i forbindelse Call Me’s Tal Ordentligt kampagne.

100 forældre og søskende var mødt op og blev underholdt af aftenens vært Randolf Carlos Aaby.

Både elever, lærere og forældre var begejstrede for de rigtig gode film. Filmene deltager nu i 2 konkurencer, bedste film og publikumsprisen!

Hjælp filmene fra 7a og 7b med at vinde, ved at se filmene og give dem et like på det vedhæftede link.